Trainingen

Ergofocus verzorgt al sinds 1996 trainingen gezond werken voor bedrijven die hun medewerkers en/of preventiemedewerkers willen trainen in een gezonde en vitale werkstijl, zodat zij duurzaam inzetbaar zijn. Voor verschillende branches heb ik deze trainingen gegeven, zoals de schoonmaakbranche, auto-branche, reclamebranche, in de zorg, kinderopvang, horeca, de industrie, op kantoor, enz.

De trainingen, die ik geef zijn specifiek gericht op de casuistiek van uw bedrijf. Hiervoor doe ik vooraf aan de training een vooronderzoek. Het voordeel is, dat uw medewerkers specifiek op hun werksituatie getraind worden. Bijvoorbeeld: Iedereen weet hoe hij een kratje moet optillen, maar soms lukt dat niet op de manier zoals in de boekjes staat in de eigen werksituatie. Samen wordt gekeken en getraind hoe in de eigen situatie de fysieke belasting tot een aanvaardbaar nivo gebracht kan worden.

Omdat de trainingen een groot praktisch karakter hebben en op de eigen werkvloer plaatsvindt, zijn de groepen relatief klein. Ik werk met maximaal 10 deelnemers. Op deze manier kan ik alle deelnemers de aandacht geven, die zij nodig hebben.

Naast trainingen fysieke belasting, geef ik ook trainingen stressmanagement en agressietrainingen.

Enkele voorbeelden van trainingen:

Basistraining Preventiemedewerker
Preventiemedewerker beeldschermwerk
Preventiemedewerker tillen/dragen en duwen/trekken
Het Nieuwe Werken en Arbo
Training Til- en Transfertechnieken in de zorg
Gezond Beeldschermwerk
KANS op Stress
Vitaal in Bedrijf
De Heartful Manager
Mindfullness@Work
Hartcoherentie@Work

De trainingen worden op maat gemaakt, gericht op de situatie in uw bedrijf. Neemt u contact met mij op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Ik maak geheel vrijblijvend een offerte, het eerste oriënterend gesprek is gratis.

 

WordPress theme: Kippis 1.15