Werken met aandacht

De huidige maatschappij verandert, we krijgen steeds meer prikkels te verwerken. We moeten steeds meer informatie in ons opnemen. Dat geeft stress. In het werk zijn er vele situaties die lastig kunnen zijn, denk daarbij aan bijvoorbeeld functioneringsgesprekken, conflicten (met collega’s of werknemers), stress, enz.

Daarom is het belangrijk om de aandacht te kunnen richten op datgene wat op dat moment speelt. In de training wordt op een milde open manier geoefend in dat wat er nu is, opmerkzaam en aandachtig te zijn. Er worden technieken uit onder andere de yoga, mindfulness, heartfulness, gebruikt. Daarnaast worden oefeningen meegegeven, die direkt in het werk toepasbaar zijn.

Werken met aandacht is niet zozeer begrijpen, maar heel veel doen, zodat het onderdeel wordt van de interactie tussen jou en je medemens, collega, medewerker.

 

Voor wie:
Voor leidinggevenden
Managment(teams)
Medewerkers met een stressvolle baan

Praktisch
De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere 2 weken is er een bijeenkomst (5x). De laatste bijeenkomst vindt na 3 maanden plaats.

De kosten voor deze training zijn  175 Euro per persoon, lokatie Amaliastein 84, Vianen. Wilt u de training op het bedrijf laten plaatsvinden, dan zijn de kosten 850,– per training, max. 8 deelnemers. Wanneer u de training voor uw medewerkers op een externe locatie wilt organiseren, vraag dan een offerte aan.

Op 14 november start de eerste training. Zie hiervoor de agenda

WordPress theme: Kippis 1.15